top of page

Individuell veiledning

 

Det er ingen hemmelighet at det kan være mye stress i vår hverdag. Er det mer enn våre kropper kan klare å håndtere og over lang tid kan det være med på å skape ubalanser i vår kropp som til slutt kan ende opp i sykdom. Vi lever våre liv hver dag med oppturer og nedturer og noen ganger gir livet prøvelser eller opplevelser som setter sine spor både fysisk og mentalt. Kundaliniyogaens teknikker, helhetlige livssyn og gongens helende lydvibrasjon er verktøy som kan bidra til å gjenopprette balansen.

 


Individuell veiledning/privattime

Vi begynner med å avklare hva du har av utfordringer og ønsker hjelp med. Det kan for eksempel være vond rygg, nakke, skuldre, søvnproblemer, utbrenthet, angstproblemer, lite energi, eller at du bare har lyst til å lære deg yoga 1 til 1.

 

Verktøyene vi benytter er yogaøvelser, meditasjoner og pusteteknikkerer som passer i forhold til din utfordring. Vi gjør øvelsene sammen, så du får lært hvordan de skal utføres og om ønskelig får du med deg et program hjem tilrettelagt deg og din tidsplan. 

 

I tillegg benytter vi oss av små og noen ganger store tips av yogisk filosofi som bidrar til at du kan endre på dine mønstre og få en friskere, gladere og bedre hverdag. Er det hensiktsmessig benyttes også Sat Nam Rasayna, en yogisk healingteknikk for å sette i gang kroppens egne ressurser. Vi ser av erfaring at når vi selv tar ansvaret og er villig til å endre på noe i våre liv, skjer det en endring også i forhold til vår helse. Ofte kan det være små justeringer som kan gjøre store forskjeller. Det kan være på mat, på leggetider, på hvordan vi ser på helheten i våre liv, på hvordan vi ser på vår kropp osv. 

 

Varmt velkommen!

 

Instruktør: Nina Østergaard, Kundaliniyogalærer

Varighet: 1,5 time

Pris: 900,-

Timebestilling på 91 66 50 30 eller post@paxkundaliniyoga.no 

 

Privattime i gong

Gongen er et av de eldste instrumentene vi har. Gongen brukes i yoga under avspenning/hvil og til meditasjon. Lydvibrasjonene treffer kroppen på cellenivå og vi kan med intensjon og spillestil gå direkte inn på det området du trenger å lege. Det kan være alt fra fysiske ubalanser som et vondt kne, til energipåfyll, eller mentale mønstre du ønsker å endre på. 

 

Timen begynner med en samtale om hva som er utfordringen, hvorpå du legger deg ned, eller sitter mens gongens vibrasjoner gjøre sitt for å løse opp i det som skal endres/settes i gang. Til slutt oppsummeres timen med veiledning om veien videre. Kanskje har det kommet opp nye opplysninger underveis, som kan støtte healingprosessen videre. 

 

Varmt velkommen!

 

Instruktør: Bård Huseby, Kundaliniyogalærer, Gonglærer og livsveileder

Varighet: 1,5 time

Pris: 900,-

Timebestilling på 90 76 66 55 eller post@paxkundaliniyoga.no 

bottom of page