top of page

KURS FRAM MOT JUL

 

Med yoga hjelper du kroppen og sinnet din til å holde seg mykere og mer smidig. Du påvirker både nerve-, kjertel- og sirkulasjonssystem. Pusten blir dypere og mer bevisst. Du får mer ro på innsiden og blir bedre i stand til å håndtere livets ned- og oppturer. Yogaens påvirkning strekker seg langt utover den tiden du bruker på matta, den strekker seg ut i hverdagen og livet. Kursrekka fram mot jul starter opp i uke 41, men går over litt forskjellige lengder, se under hvert enkelt kurs for mer informasjon.

 

MANDAG

Tilbud på mandagskvelden kommer snart.

TIRSDAG

Kl. 17.00 - 18.30 - MYK YOGA FOR ALLE
Myk og rolig yoga, men ikke mindre kraftfullt. Bli kjent med yogaen, deg selv, og få gode tips for hverdagen.
Pris 1.800,- Oppstart 10. oktober. 9 ganger. Instruktør: Nina.

MELD PÅ

Kl. 19.00 - 20.30 - HJERTE OG HJERNE BALANSE
Med beina godt plantet på jorda får vi et sterkt fundament for å se oss selv, også den delen som er subtil og ikke så lett å få tak på. Hjerte og hjerne i balanse hjelper oss til å leve våkent og tilstede i øyeblikket, og åpner opp for alle våre ressurser.

Pris 1.800,- Oppstart 10. oktober. 9 ganger. Instruktør: Nina.
MELD PÅ

 


ONSDAG

Kl. 18.00 - 19.30 - IMMUNFORSVARBOOST OG SELVHEALING

Høsten er en tid for å styrke immunforsvaret og vi gjør det selvsagt med kundaliniyogaens vitenskap og filosofi hvor vi tar for oss både det fysiske og det energetiske. Samtidig vil vi vekke kroppens eget apparat for selvhealing.

Pris 1.800,- Oppstart 11. oktober. 9 ganger. Instruktør: Nina.
MELD PÅ

Kl. 19.45 - 20.45 - MAGEDANS
Er du klar for å møte din indre gudinne? Bli med på en feminin og spennende reise i pust og bevegelse. Du blir sterk, myk og får en bedre holdning. Ikke minst blir du kjent med andre danseglade damer.
Oppstart 11. oktober. 9 ganger. Instruktør: Tina

Pris: 1.800,- Påmelding og betaling på vipps til Tina på nr: 402 19 120. 

 

 

TORSDAG

Kl 10.00 – 11.30 - YOGISK REHABILITERING
Vi fortsetter med vårt kurs som er spesielt tilrettelagt for deg som er under eller etter sykdom, eller for deg som vil ha myk formiddagsyoga. Du får mer ro, mer tilstedeværelse i egen kropp slik den er akkurat i øyeblikket, og mer vitalitet og stamina. 

Pris 1.600,- Oppstart 12. oktober.  8 ganger. (Ingen yoga 2. november) Instruktør: Nina.
MELD PÅ

ANDRE PRISER
Klippekort 8 klipp 1.760,-
Drop in 250,-

Ved fravær kan du, forutsatt ledig plass, ta igjen timen på et av de andre kursene i løpet av kursperioden (gjelder ikke for magedans og yin yoga). Om du vil gå på 2 kurs i uka får du 20% rabatt på kurs nr. 2 (den rimligste om de er av ulik lengde). Studentrabatt 20% ved fremvisning av gyldig studentbevis.

Om du ikke kan binde deg til en hel kursrekke kan du kjøpe klippekort eller droppe inn på en enkelttime, forutsatt ledig plass. Det er ikke rabatter på enkelttimer og klippekort. Klippekortet har varighet 1 år. 


Ved ledig kapasitet kan du melde deg på selv om kursene har startet. Prisen justeres etter hvor mange ganger det er igjen av kurset.


Kursene betales med Vipps eller kort første kursdag. (Vippsnr. 140229). Har du behov for å dele opp betalingen, si ifra ved påmelding.

I tillegg til ukeskurs fortsetter vi med gongbad en gang i måneden. Andre tilbud vil også dukke opp utover høsten og førjulstiden. 

Velkommen til oss!
Hilsen Pax-teamet

Hold deg oppdatert om nye kurs og annet som skjer

Takk for at du abonnerte!

bottom of page