top of page

JUNIYOGA
 

Bli med på myk yoga i juni!
Her blir det fokus på rygg og pust, passer for alle.

 

Kurset går på torsdager over 3 uker:
8. - 15. og 22. juni kl. 19.00-20.30

 

Instruktør: Elin
Pris: 585,-

Påmelding til: post@paxkundaliniyoga.no

VELKOMMEN! 

..........................................................................................


Kurs som avsluttes denne uken!

MANDAG 
STARTER OPP 17. APRIL! Kl. 17.00-18.30  (90 min) - Sterk og myk rygg med Elin
Har du vondt i, eller er stiv i rygg, hofter, skuldre og nakke? Da kan dette kurset være noe for deg. Her mykes det opp og styrkes slik at ryggraden kan bli mer fleksibel og du kan stå bedre i deg selv. I yogisk sammenheng måler vi også vår alder i fleksibiliteten i ryggraden og vi sier ofte at "livet sitter i ryggen." Kurset passer for alle. 
5 uker. Oppstart 17. april. Pris: 975,-

TIRSDAG

Kl. 17.00-18.30 (90 min) - Kundaliniyoga for alle, også nybegynnere med Nina
Kurset for deg som er ny til yoga, eller for deg som liker det tradisjonelt, og mykt. Her blir du godt kjent med kundaliniyoga sine viktigste teknikker og får gode, enkle tips for hverdagen, så du kan bli du og hverdagene lettere. 
12 uker. Oppstart 7. mars. Pris: 2.340,-

 

Kl. 19.00-20.30 (90 min) - Vårrydding med Nina

Tiden vi går inn i nå er perfekt for rens av kropp og sinn og for å se om det er andre ting vi kan rydde i samtidig. Det vi gjør på innsiden, vises i etterkant på yttersiden, men det vi gjør på yttersiden vil også påvirke innsiden! Her gjør vi yoga for å gi slipp på gammel stagnert energi, få i gang fordøyelsen, både fysisk og mentalt, og gå sommeren i møte renere, lettere og gladere til sinns. Vi vil også se på rensende mat og periodisk faste og hva det kan gi av fordeler. 

12 uker. Oppstart 7. mars. Pris: 2.340,- 

 


ONSDAG

Kl. 18.00-19.30 (90 min) - Kundaliniyoga - stjerner og planeter med Nina

Har stjerner og planeter noe med yoga å gjøre, tenker kanskje du nå? 

Vi er alle født under stjernene, og siden uminnelige tider har planetene gitt opphav til myter og arketyper. Vi kan si at planetene og deres arketyper ligger som et fundament for all yoga. Du har sikkert hørt om Solhilsen? Eller Gyan mudra (jupitermudra)? På dette kurset vil vi undersøke planetenes arketyper og hvordan de kommer til uttrykk i oss, gjøre yoga og mediterer for å balansere og integrere disse energiene slik at vi kan bli mer oss selv og forstå oss selv litt bedre.
11 uker. Oppstart 8. mars. Pris: 2.145,-

NYHET! Kl. 20.00-21.00 - Magedans med Tina
Er du klar for å møte din indre gudinne? Bli med på en feminin og spennende reise i pust og bevegelse. Du blir sterk, myk og får en bedre holdning. Ikke minst blir du kjent med andre danseglade damer.
6 uker. Oppstart 8. mars. Dette kurset betales rett til Tina, så vipps kr. 1200,- til 40219120, så er du påmeldt!

 


TORSDAG

Kl 10.00 – 11.15 (75 min) - Yogisk rehabilitering med Nina og Rita
Vi fortsetter med vårt kurs som er spesielt tilrettelagt for deg som er under eller etter sykdom. Med yoga kan du få mer ro, mer tilstedeværelse i egen kropp slik den er akkurat i øyeblikket, og mer vitalitet og stamina. Vi gjør det gjennom fokus på pusten, enkle og myke øvelser som setter i gang energiflyten i kroppen og gode meditasjoner som tar hånd om det mentale og vår kropps evne til å sette i gang selvhealing. Dette kan være et fint supplement til legebehandling eller til oppbygging etter friskmelding. Med oss vil vi ha kundaliniyogalærer Rita som har erfaring med sykdom på egen kropp og på hva yogaen kan bidra med underveis og etter. 

6 uker. Oppstart 9. mars. Pris: 960,-

FREDAG

Kl 10.00 – 11.00 (60 min) - Yin yoga med Tina

Yin yoga passer for alle som ønsker en rolig, meditativ time. Denne type praksis lar deg roe ned, slappe av og gå innover i deg selv, noe som bidrar til å stresse ned og å være i nåtid. Yin yoga forbedrer hukommelse og konsentrasjon. Ta på behagelige klær og bli med å starte helgen med ro og tilstedeværelse.

10 uker. Oppstart 10. mars. Pris: 1.950,-

Alle kurs går fortløpende hver uke, bortsett fra de dagene som havner på helligdager. Vi holder også stengt i påskeuken. Derfor blir det litt forskjellig lengde på kursene denne gangen. På Yin yoga kurset blir det også et opphold fredag 24. mars da det holdes yogautdannelse i lokalet den dagen. 


Meld deg på det kurset du ønsker ved å klikke på linken under. Hjertelig velkommen!

ANDRE PRISER
Klippekort 8 klipp kr. 1.680,-
Drop in kr. 240,-

Ved fravær kan du ta igjen timen på et av de andre kursene når som helst i løpet av kursperioden, forutsatt ledig plass. Om du vil gå på 2 kurs i uka får du 20% på kurs nr 2. (Den rimligste om de er av ulik lengde). Studentrabatt 20 % ved fremvisning av studentbevis.

Om du ikke kan binde deg til en hel kursrekke - kan du kjøpe klippekort eller droppe inn på en enkelttime, forutsatt ledig plass. Det er ikke studentrabatt på enkelttimer og klippekort. 


Ved ledig kapasitet kan du melde deg på selv om kursene har startet. Prisen justeres etter hvor mange ganger det er igjen av kurset.


Kursene betales med Vipps eller kort første kursdag. (Vippsnr. 140229) Har du behov for å dele opp kursavgiften, så går det helt fint, si fra ved påmelding. Det er også muligheter for månedsbetaling om det er det aller beste for deg, ta kontakt så order vi det.

I tillegg til ukeskurs fortsetter vi med Healingsirkel og gongbad en gang per mnd, det blir lagt ut som arrangementer. I tillegg planlegges det for andre spennende tilbud denne våren, mer informasjon kommer. 

Velkommen på yoga!
Hilsen Pax-teamet <3

Hold deg oppdatert om nye kurs

Takk for at du abonnerte!

bottom of page