top of page

YOGA FOR KROPP OG SJEL

 

Med yoga hjelper du kroppen og sinnet din til å holde seg mykere og mer smidig. Du påvirker både nerve-, kjertel- og sirkulasjonssystem. Pusten blir dypere og mer bevisst. Du får mer ro på innsiden og blir bedre i stand til å håndtere livets ned- og oppturer. Yogaens påvirkning strekker seg langt utover den tiden du bruker på matta, den strekker seg ut i hverdagen og livet. Vi starter opp ny kursrekke etter påske. Kursene har litt forskjellig varighet, se under for mer informasjon om hvert enkelt kurs. 


KURS SOM STARTER OPP ETTER PÅSKE
 

TIRSDAG

Kl. 17.00 - 18.30 - MYK YOGA
Rolig, enkel, men ikke mindre kraftfullt. Få gode tips for hverdagen som er lette å integrere, også i en presset tidsplan. Passer for deg som er helt ny til yoga og for deg som liker det rolig med litt ekstra fokus på pust.
Pris 1.8
00,- Oppstart 2. april. Avsluttes 28. mai. 9 ganger. Instruktør: Nina
MELD PÅ

Kl. 19.00 - 20.30 - 7 STEG TIL LYKKE

Hva skal til for at vi kan føle på mer stødig lykke og glede som ikke avhenger av ytre forutsetninger? I yogaen sier vi at det er en fødselsrett å være lykkelig. Vi har 7 steg, som kan hjelpe oss med opplevelsen av at lykke ikke er noe eksternt vi skal oppnå, men snarere essensen som allerede eksisterer i oss. Her vil vi øke bevisstheten rundt hvert steg og gjøre yoga og meditasjon for å styrke egenskapene i hver av de 7 stegene. 

Pris 1.800,- Oppstart 2. april. Avsluttes 28. mai. 9 ganger. Instruktør: Nina
MELD PÅ

 


ONSDAG

Kl. 18.00 - 19.30 - DE 10 KROPPER

Det kjennes naturlig at vi etter et chakrakurs fortsetter med kurs i våre 10 kropper. I følge kundaliniyoga består vi av 6 energetiske og 3 mentale kropper i tillegg til vår fysiske kropp. Dette er et energisystem på lik linje med chakrasystemet, som det også er knyttet opp mot. Vi kan se på kroppene nesten som en løk hvor hvert lag har forskjellige bevissthetsområder. Å øke bevisstheten rundt hva som ligger i de forskjellige kroppene gjør at du kan bli enda bedre kjent med deg selv, få et kompass å styre etter og det gjør deg i stand til å finjustere ubalanser i kropp og sinn. 

Pris 2.000,- Oppstart 3. april. Avsluttes 12. juni.  10 ganger (ingen yoga 1. mai).
Instruktør: Nina

MELD PÅ

 

 

TORSDAG

Kl 10.00 – 11.30 - YOGISK REHABILITERING
Dette kurset er for deg som vil ha myk formiddagsyoga med terapeutisk tilnærming. Har toner vi det helt ned og tar det rolig steg for steg for å bygge vitalitet og stamina. Kanskje vil du oppdage at  ved å gjøre mindre
 kan du oppnå mer. Vi tar utgangspunkt i kundaliniyoga terapi som sier, start fra der du er, litt kan ta deg lang, og noe er bedre enn ingenting.  

Pris 1.400,- Oppstart 4. april.  Avsluttes 23. mai. 7 ganger. Instruktør: Nina
MELD PÅ 

KURS SOM GÅR NÅ

TIRSDAG

Kl. 17.00 - 18.30 - MYK YOGA FOR ALLE PÅ GRUNNKURSNIVÅ
Rolig, enkel, men også kraftfull yoga. Få gode tips for hverdagen som er lette å integrere, også i en presset tidsplan. Passer for deg som er helt ny til yoga og for deg som liker det mykt og rolig. 
Pris 1.800,- Oppstart 16. januar
. 9 ganger. Instruktør: Nina
MELD PÅ

Kl. 19.00 - 20.30 - YOGA FOR VÅR TID

I kundaliniyoga har vi egne teknikker og kriyaer (øvelser) som er spesielt tilpasset tiden vi lever i. Dette gjelder selvsagt både menn og kvinner. Et helt eget området er spesielt tilegnet kvinner for at vi skal få hjelp til å stå i vår egen kraft og lys, bli oss selv og ta fram vårt fulle potensiale.

Pris 1.800,- Oppstart 16. januar. 9 ganger. Instruktør: Nina
MELD PÅ

 


ONSDAG

Kl. 18.00 - 19.30 - EN REISE GJENNOM CHAKRAENE

Nå er det lenge siden, så vi setter opp igjen vårt populære kurs om chakraene! I våre energihjul finner vi hele oss, både fysisk, mentalt og følelsesmessig. Her vil vi se på hva hvert enkelt chakra handler om, styrke og balanserer og på den måten kanskje bli litt bedre kjent med oss selv, våre styrker og utfordringer.

Pris 1.800,- Oppstart 17. januar. 9 ganger. Instruktør: Nina
MELD PÅ

Kl 20.00-21.00 - MAGEDANS

Er du klar for å møte din indre gudinne? Bli med på en feminin og spennende reise i pust og bevegelse. Du blir sterk, myk og får en bedre holdning. Ikke minst blir du kjent med andre danseglade damer.

Starter 6. mars. Kurset går over 6 ganger (opphold 27. mars, påske). Instruktør: Tina

Pris: 1.200,- Påmelding og betaling på vipps til Tina på nr: 402 19 120 

ANDRE PRISER
Klippekort 8 klipp 1.760,-
Drop in 250,-


Ved fravær kan du, forutsatt ledig plass, ta igjen timen på et av de andre kursene i løpet av kursperioden (gjelder ikke for magedans). Om du vil gå på 2 kurs i uka får du 20% rabatt på kurs nr. 2 (den rimligste om de er av ulik lengde). Studentrabatt 20% ved fremvisning av gyldig studentbevis.

Om du ikke kan binde deg til en hel kursrekke kan du kjøpe klippekort eller droppe inn på en enkelttime, forutsatt ledig plass. Det er ikke rabatter på enkelttimer og klippekort. Klippekortet har varighet 1 år. 


Ved ledig kapasitet kan du melde deg på selv om kursene har startet. Prisen justeres etter hvor mange ganger det er igjen av kurset.


Kursene betales med Vipps eller kort første kursdag. (Vippsnr. 140229). Har du behov for å dele opp betalingen, si ifra ved påmelding.

I tillegg til ukeskurs fortsetter vi med gongbad 2 ganger i måneden. Andre tilbud, som Fellesskapsirkel, workshop og meditasjonskveld, vil også dukke opp utover våren.

Velkommen til oss!
Hilsen Pax-teamet

Hold deg oppdatert om nye kurs og annet som skjer

Takk for at du abonnerte!

bottom of page