Vårens kurs 2020

Vi kommer inn under kategorien treningssenter og det vil si at vi kan åpne dørene igjen fra 15. juni, men selvsagt med overholdelse av restriksjoner, men det skal gå fint. De to siste kveldene på mandagsklassen, 15. og 22. juni vil flyttes fra nett til senteret. Det samme vil siste kveld på onsdagsklassen, 17 juni. Det blir fremdeles tilgang til opptak av hver klasse ut kurset. VELKOMMEN! :)

Vårens tema:
EN NY VÅR
Verden er i forandring, både globalt, lokalt og i hverdagen vår. Mye usikkerhet og nye utfordringer møter oss, og mange har fått livet snudd litt på hodet. Samtidig i slike situasjoner dukker det opp nye gyldne muligheter. En av dem kan være at vi har fått tid til å stopp opp og se på livet fra en annen vinkel. Hvordan lever vi? Hva er viktig for oss? Hva vil vi egentlig bruke tid på? I hvilken retning vil vi gå?

På våren kurs skal vi ved hjelp av yogaens teknikker sette fokus på å rense ut det gamle og invitere inn det nye. Finne ro og stødighet så vi trygt kan åpne opp for å se nye muligheter. I denne forandringen tid er det opp til hver og en av oss å velge hvilken retning vi vil gå. Vi må kanskje være villige til omstilling - om det handler om små ting i vår hverdag, eller det større perspektivet. Da er det viktig å ta vare på seg selv, finne et pusterom i hverdagen og gi seg selv tid og rom til å kjenne hva som virkelig betyr noe og på hvordan fremtiden skal formes.

MANDAG - EN NY VÅR (med Nina)
Kl 19.00-20.30. Fra 04.05.20 til 22.06.20. 7 ganger
Passer for alle nivåer. Her gjør vi det litt mykere, holder litt kortere og hviler litt mer
Pris: 1300,- (inkl. opptak av klassene) 

 

ONSDAG - EN NY VÅR (med Nina)

Kl 19.00-20.30. Fra 06.05.20 til 17.06.20. 7 ganger​

Passer aller best for deg som ønsker å gå dypere og er kjent med kundaliniyoga fra før
Pris: 1300,- (inkl. opptak av klassene)

Varighet

Kursene går over 7 uker med unntak av Skogyoga som går over 4 uker 

Mandagsklassen f.o.m uke 19 t.o.m. uke 26, ingen yoga 1. juni

Skogyoga f.o.m. uke 19 t.o.m. uke 22
Onsdagsklassen f.o.m. uke 19 t.o.m. uke 25.

Online-nettyoga

Vi benytter oss av programmet Zoom, en Skype-lignende løsning. Du vil få tilsendt en link til hver klasse og du kan bruke pc/mac/nettbrett/ipad eller mobil. Zoom er gratis for deg i bruk og du må ikke legge igjen kortopplysninger eller andre opplysninger. Har du ikke benyttet Zoom før, klikk deg gjerne inn på zoom.com, last ned og installer. Nettklassene vil åpne ca 15 minutter før vi begynner, da har du god tid til å koble deg opp og sjekke at du har tilgang til kamera og lyd før klassen starter. 

Opptak av klassene

Når du melder deg på et kurs, vil du få tilgang til opptak av kurset du har meldt deg på, uavhengig om du var tilstede på live-klassen eller ikke. Opptaket av ukens klasse er normalt tilgjengelig fra dagen etter live-sending. Dette gjør at om du ikke har mulighet eller lyst til å følge live-klassene kan du være med på kurs allikevel. På opptaket er det kun læreren som er synlig, og eventuelle samtaler mellom lærer og elever vil bli klippet bort. Om klassene blir flyttet ned på senteret underveis i kursperioden sendes ikke kursene LIVE, men du får tilgang til film av klassen i forkant, slik at du kan følge kurset, men se det når det passer deg.

Betaling

Kurset betales i sin helhet ved påmelding. Vippsnr. 140229 (Pax Kundalini Yoga AS)
Har du klippekort som ikke er brukt opp, kan du benytte deg av det og betale for eventuelt resterende klasser.
Ta kontakt, så finner vi ut av det. Trenger du faktura kan det ordnes.

Instruktør:
Nina Østergaard:

Internasjonalt KRI-sertifisert Kundaliniyogalærer, steg 1 og  steg 2. 

VELKOMMEN!

© 2015 Pax Kundalini Yoga AS - Storgata 51, 3300 Hokksund - post@paxkundaliniyoga.no - Tlf. 91 66 50 30

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon