Gongbad

 

Hva er gongbad

Gongbad er rett og slett et bad i lydfrekvenser. Du ligger ned og lar gongens helende vibrasjoner skylle gjennom deg, fylle hele deg og hjelpe deg til dyp avspenning og ny vitalitet. Vibrasjonene hjelper deg til å gi slipp på begrensninger som hindrer deg i å være DEG og utvikle ditt fulle potensial. Når din kropp, sinn og sjel kommer i en tilstand av fred og nøytralitet i forhold til deg selv og andre, oppstår en gyllen mulighet for helende prosesser til å komme i gang.

 

Kveldene vil starte med noen få enkle yogaøvelser og meditasjon for å varme opp til gongbadet og støtte kveldens intensjon.

 

Det er godt med ledige og komfortable klær. Når du ligger stille i en time kan det bli litt kaldt, så en ekstra varme jakke og ullsokker kan være kjekt, særlig i vinterhalvåret. Ullmatte og tynt ullpledd er i lokalet, men ønsker du å ligge enda litt mykere, ta gjerne med deg saueskinn, pledd el.

 

Det kreves ingen forkunnskaper for gongbad, passer for alle.
Pris: 250,- Betales med kort eller vipps når du kommer. 

Da starter vi opp igjen og om alt går den rette veien fortsetter vi med gongbad hver måned i 2021.
Første gang blir i februar og det på selveste kjærlighetsdagen! Kom og bli marinert i kjærlighetens mangfoldige vibrasjoner.
Blir det fylt opp og flere gjerne vil med setter vi opp et til samme kveld kl 19.30.

14. februar kl 18-19

© 2015 Pax Kundalini Yoga AS - Storgata 51, 3300 Hokksund - post@paxkundaliniyoga.no - Tlf. 91 66 50 30

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon