top of page

Yoga for hverdagen

 

Kundalini yoga er en treningsform, en filosofi og en vitenskap. På slutten av 1960 årene kom Yogi Bhajan til vesten, og yogaen slik vi kjenner det og praktiserer i dag kommer fra hans leksjoner. 


Yogaen omfavner hele mennesket og målet er å få prana til å flyte, vår livsenergi, gjennom fysiske øvelser, meditasjon og lydvibrasjoner. Alt dette til sammen gir oss et godt verktøy for å holde oss friske, energirike og ikke minst mer i stand til å leve livet vårt slik vi ønsker.

Kundalini blir ofte kalt for “yogaen for bevissthet” fordi det i tillegg til fysisk trening, fokuseres på å øke vår bevissthet og tilstedeværelse, både i oss selv og i samspill med verden rundt oss. Fysisk stimulerer og styrker vi spesielt kjertelsystemet, nervesystemet og hormonsystemet, slik at vi blant annet bilr mer robuste for påvirkning av stress.

Kundalini er yogaen for hverdagen og det passer for alle. Vi bruker enkle, men kraftfulle teknikker både i stillinger og i meditasjon, fokus er innover og alle er kun sin egen utfordrer. 

 
I Pax Kundalini Yoga benytter vi også gongspilling til å øke effekten av det vi gjør, i øvelser til meditasjon og rene gongbad. Gongen er et kraftfullt verktøy med lydvibrasjon som går inn i kroppen på cellenivå og hjelper oss til å løse opp i blokkeringer og øke flyten av prana (livskraft).
bottom of page