top of page

Yoga for hverdagen

 

Kundalini er yogaen for hverdagen og det passer for alle. Vi bruker enkle, men kraftfulle teknikker både i stillinger og i meditasjon, fokus er innover og alle er kun sin egen utfordrer.
 

Yogaen omfavner hele mennesket og målet er å få prana til å flyte, vår livsenergi, gjennom pusten, fysiske øvelser, meditasjon og lydvibrasjoner. Alt dette til sammen gir oss et godt verktøy for å holde oss friske, energirike og ikke minst mer i stand til å leve livet mer i samsvar med vår indre sannhet.

Kundalini blir ofte kalt for “yogaen for bevissthet” fordi det i tillegg til fysisk trening, fokuseres på å øke vår bevissthet og tilstedeværelse, både i oss selv og i samspill med verden rundt oss. Fysisk stimulerer og styrker vi muskler, skjelett, sirkulasjonssystemet, nervesystemet og kjertel- og hormonssystemet. Slik blir vi blant annet  bedre på å kunne håndtere hverdagens stress og hjelpe kroppen til mer ro og stabilitet på innsiden.

Ingen pust, ingen yoga, per definisjon. I kundaliniyoga vier vi mye tid til bevisst pust, det aller viktigste vi kan gjøre for oss selv. 

GM.jpg
bottom of page