top of page

Introduksjonskveld i kundaliniyoga

Vi er kommet godt inn i høsten og nå er tiden kommet for å gå inn og virkelig ta hånd om egen helse og velvære. Yoga og meditasjon er gode verktøy for både fysisk, mental og emosjonell helse.

Før vi starter opp kursrekken som går fram mot jul, (se kuroversikt) er du velkommen til å delta på et to-timers introduksjonskurs for å bli bedre kjent med kundaliniyoga og noen av oss lærere.

Introduksjonskurset passer for deg som aldri har gjort yoga før, men også for deg som har vært borte fra yogaen en stund og kunne tenke deg en liten oppfriskning. Vi kommer til å snakke litt, puste, gjøre lett fysisk yoga og meditere. Du vil også få oppleve en kort gonghvil.

Hovedhensikten med kurset er å gi deg en kort innføring i noen av de mest grunnleggende teknikkene i kundaliniyoga. I etterkant er du klar for å kunne bli med på hvilket som helst av våre kurs.

Du finner matter, meditasjonsputer og pledd i lokalet, men du kan gjerne ta med eget utstyr om du helst ønsker det. Det er fint med myke, behagelige klær, og ta gjerne med en vannflaske.

Introduksjonskurset koster kr. 150,-

Dersom du melder deg på et av kursene i etterkant av introduksjonskvelden, vil du få beløpet fratrukket kursavgiften på det kurset du velger. 

Når: Tirsdag 4. oktober kl 18.00-20.00

Varmt velkommen! 
Hilsen Nina

Livsnervestrekk2.jpg
bottom of page