top of page
Team Pax
Nina Østergaard
Nina er den som driver  Pax Kundalini Yoga senter i det daglige. Hun er internasjonalt KRI-sertifisert kundaliniyogalærer utdannet ved Kundaliniyoga Institutet, steg 1 og 2, og underveis på steg 3. Hun er også intern ved Aquarian Trainer Academy. Hun har delsertifisering innen Kundaliniyogaterapi, og kurs i den yogiske healingformen Sat Nam Rasayan, samt gongspiller


Bård Huseby
Bård er internasjonalt KRI-sertifisert kundaliniyogalærer, samt Gong Yoga lærer og gongspiller. Bård driver vår butikk og nettbutikk, hvor vi selger yogaprodukter og andre bærekraftige produkter.

Elin Arnegard
Elin er internasjonalt KRI-sertifisert kundaliniyogalærer utdannet ved Kundaliniyoga Institutet, steg 1 og underveis på steg 2, samt praktiserende gongspiller.
 

Litt fra Elin.
Første gang jeg kom i forbindelse med yoga var gjennom en nykjøpt bok om yoga. Jeg hadde mange helseplager med vondt i kroppen, alt fra alt fra ben, hofter, rygg, nakke, armer og hender. Jeg hadde vært flere ganger til MR for undersøkelser og ble fulgt opp med blodprøver i forhold til revmatisme. I tillegg hadde jeg en livssituasjon som gjorde det vanskelig for meg å følge et kurs utenfor hjemmet.

Årsaken til at jeg kjøpte boka var at dette var noe jeg kunne utføre hjemme på stuegulvet. Jeg kjente raskt at øvelsene gjorde noe med kroppen min, det var som om det som var stillestående vondt beveget seg og endret på smertene i kroppen. Jeg fikk mer bevegelighet og var mindre stiv når jeg beveget meg. Ut fra disse erfaringene begynte jeg å se på muligheten for å lære mer slik at jeg kunne «trene» meg selv og endte med å ta Yin-yoga lærerutdanning. Etter denne utdanningen følte jeg at jeg ikke hadde lært nok. Jeg kjente at om jeg en dag skulle undervise andre så måtte jeg forstå og kunne mer om yoga. Valget ble Kundalini yoga. Med Kundaliniyoga opplever jeg at hele meg blir tatt med, pust, kropp, hvile og meditasjon. Med denne helhetlige tilnærming av kropp og sinn har jeg i dag lite kroppslige plager, de plagene jeg får kan jeg lettere justere med å bruke pust, kriyaer og meditasjoner.


Ann-Kathrin Moen Johansen
Ann-Kathrin er internasjonalt KRI-sertifisert kundaliniyogalærer utdannet ved Kundaliniyoga Institutet, samt praktiserende gongspiller. 

Litt fra Ann-Kathrin
Jeg var 49 år første gangen jeg satte meg på yogamatta og kjente vel etter første kurs på Pax at dette kunne jeg ikke slutte med. Kundaliniyoga er for alle mennesker, om man er kronisk syk, har smerter, er overvektig eller er stiv som en stokk. Alle vil ha glede av denne yogaformen ❤️
Cecile Sigvartsen
Cecilie er internasjonalt KRI-sertifisert kundaliniyogalærer utdannet ved Kundaliniyoga Institutet, samt gongspiller.

Litt fra Cecilie
Jeg er glad i bevegelse og dans og begynte min yogareise for over 20 år siden.Har utøvet flere ulike yogaformer , men det var  først når jeg startet med Kundaliniyoga at jeg følte jeg virkelig landet i meg selv.  Det finnes en uendelig «verktøykasse» og teknikker å benytte seg av, derfor er dette en yogaform som passer de fleste!

Min erfaring er at kundaliniyogaens visdom og praksis fyller et behov hos mange, og beriker oss, i denne stadig mer intense tiden vi lever i. Fra mitt hjerte ønsker jeg å formidle hvordan kundaliniyoga kan bidra til økt glede,livskvalitet,og balanse i hverdagen.

Tina Rasmussen Nyborg
Tina har undervist yoga siden 2001 og har sine kurs fra Yggdrasil yoga. Hun er også reading healing og berøringsterapeut.
 

 

 

 

bottom of page