top of page
YOGALÆRERUTDANNELSE MED KUNDALINIYOGA INSTITUTET

STARTER HOS PAX KUNDALINI YOGA 24. SEPTEMBER

Utdannelsen foregår både fysisk tilstede i vårt lokale i Hokksund og ONLINE i henhold til eventuelle coronarestriksjoner, men du kan også ta utdannelsen i sin helhet på nettet!


UNDERVISNINGEN ER PÅ SVENSK OG NORSK!

Endelig kan vi tilby kundaliniyogautdannelse på norsk også! Våre hovedlærere, Maja og Viveka fra kundaliniyoga Institutet holder undervisningen på svensk, men nå kan du også få en del av det på norsk via, Merete og Nina.
Vi er kjempeglade for at vind  kan tilby det, det er noe helt eget med å få det levert på eget morsmål. 

 

Dette er utdannelsen for deg som ønsker mer yoga! For deg som har lyst til å lære mer om deg selv – med kundaliniyogaen som redskap. For deg som ønsker mer stillhet og ro i livet, som vil oppleve balanse i dine relasjoner og som ønsker å kunne håndtere hverdagens utfordringer og stress på en bedre måte. Gjennom denne utdannelsen skaper du en dypere relasjon til din kropp, ditt sinn og din sjel. Dette er utdannelsen for deg som har lyst til å bli yogalærer og lære ut de yogiske teknikkene.

År 1: Yogafordypning for deg selv
Det første året handler om deg, om din utvikling sammen med dine medelever og lærere, og vi lærere er dine veiledere på denne reisen. År 1 er nettopp en genuin reise inn i deg selv, med deg selv, for deg selv. Kursbevis fra Kundaliniyoga Institutet. Påmeldingen er åpen for alle.

År 2: Sertifisering som lærer – påbyggingsår
Det andre året er for deg som vil føre de yogiske teknikkene videre ut i verden. Du får lære enda mer om yogaen, og du fortsetter å lære mer om deg selv og utvikle deg. Også på år 2 veiledes du kontinuerlig av oss lærere. Du får redskaper til å lede deg selv fremover på din vei, både som individ og som kommende lærer, uansett hvor omfattende din fremtidige lærergjerning måtte bli. År 2 gir deg et internasjonalt yogalærersertifikat. 

MOTIVERENDE OG INSPIRERENDE COACHING
Du veiledes kontinuerlig av oss lærere gjennom utdannelsen. Vi følger din utvikling og er lydhør for hva akkurat du behøver for å fordype din relasjon til yogaen og deg selv. Med støtte fra oss lærere får du hjelp til å navigere fremover og oppnå de forandringene du ønsker i livet. Med kundaliniyogaens teknikker inviterer du inn dyp og varig transformasjon.

Veiledningen skjer regelmessig gjennom både webbaserte møteløsninger og fysiske møter (IRL). Vi som veileder deg er lærerne Maja Tellegård, Viveka Pasquier, Nina Østergaard og Merete Brandt

JA jeg ønsker mer balanse i livet og vil lære mer om meg selv!
JA jeg vil lære meg alt om yoga!
JA jeg vil bli yogalærer!
Da er dette utdannelsen for deg!

LES MER PÅ VÅR HJEMMESIDE:
http://www.kundaliniyogainstitutet.se/index.cfm/id/1410/

Om du ønsker mer informasjon, er du varmt velkommen til å sende mail til Nina: nina@kundaliniyogainstitutet.se, Merete kundaliniyoga.bergen@gmail.com i Bergen eller Nina nina@paxkundaliniyoga.no i Hokksund.

LENKE TIL PÅMELDING:
https://forms.gle/8yqynJKymWz9YYZw7

 

 
 

 

 

 

bottom of page