Vi feirer yogaens dag torsdag 21. juni!


Åpent hus fra kl. 06.30 - 22.00. Her kan du prøve forskjellige former for yoga, for store og små, inne og ute. Vi avslutter med gongbad på kvelden. Alle er velkommen! Storgata 51, Gamle-Hokksund

FN har vedtatt at 21. juni hvert år skal være den internasjonale dagen for yoga. Generalforsamlingen sier i sitt vedtak at den anerkjenner at yoga “bidrar med en holistisk tilnærming til helse og godt levesett” og at informasjon om fordelene ved å praktisere yoga vil være helsefremmende for verdens befolkning.

PROGRAM FOR DAGEN

Kl. 06.30 – 07.30: Kundalini morgenyoga med Nina og Bård.

Sett dagen din før den setter deg! Få i gang pusten og bevegeligheten med deilig yogaøvelser, avspenning og meditasjon og bli klar for en ny dag hvor du sitter i førersetet!

 

Kl. 09.00 – 10.00: Hatha/Klassisk yoga med Hege.

I Hatha yoga forenes den mannlige og den kvinnelige siden, sol (Ha) og måne (tha) ved å gjøre fysiske bevegelser (asanas) og pusteøvelser (pranayama). Hatha yoga kan gi deg mer bevegelighet, balansert energi og bedre søvn. Denne timen passer for alle.

 

Kl. 10.30 – 11.30: Barselyoga. yoga for mor og barn med Mette
Myk og rolig yoga for deg som nylig har fått barn. Ditt barn ligger på matten ved din side og er noen ganger med når vi gjør ulike styrkende, myke og roende yogaøvelser. Dette er en unik mulighet for mor og barn til å lytte og lære av hverandre og bli enda bedre kjent. For spørsmål vedrørende timen ta kontakt med Mette på mob. 936 13 771.

 

Kl. 12.30 – 13.30: Kundaliniyoga som terapiform, med Nina og Bård
For deg som har litt ekstra utfordringer med helsa og kanskje ikke kan gjennomføre en vanlig yogatime. Her roer vi ned og tar tak i utfordringer med pust og myke bevegelser. Du vil få en kort innføring om yoga som terapiform og smaksprøve på hvordan vi gjør det.

 

Kl. 14.00 – 14.45: Ungdomsyoga, alder 10-15 år med Hege Barn og unge er ofte utsatt for store krav og stress. I yoga får de mulighet til å slippe pusten, senke skuldrene helt uten konkurranse. Yogaøvelser frigjør energi, gjør kroppen smidig og gjør en sterkere i møtet med hverdagens utfordringer.

 

Kl. 15.30 – 16.30: Yang Yin, After Work Yoga med Mette

En deilig avslutning på arbeidsdagen. Yang - det fysiske, møter Yin - det rolig avslappende. Passer alle uansett form og uansett lite eller mye erfaring med yoga.

 

Kl. 16.45 – 17.15: Foreldre og barn yoga. Barns alder 5 - 9 år, med Hege
Denne timen er en leken tilnærming til yoga. Timen er på barnas premisser og de skal kjenne mestring. Og ikke minst at du har en fin opplevelse sammen med ditt barn. Barn er naturlige “yogiser”.

 

Kl. 17.30 – 18.30: Kundaliniyoga med Nina og Bård

Kundaliniyoga er en transformerende yogaform hvor vi ser hele mennesket fra ytterst til innerst. denne timen skal vi ha fokus på pust, myke bevegelser, nydelig mantramusikk og meditasjon.

 

Kl. 17.30 – 18.30: Hatha/Klassisk yoga med Hege

Ute, værforbehold. I Hatha yoga forenes den mannlige og den kvinnelige siden, sol (Ha) og måne (tha) ved å gjøre fysiske bevegelser (asanas) og pusteøvelser (pranayama). Hatha yoga kan gi deg mer bevegelighet, balansert energi og bedre søvn.

Denne timen passer for alle.

 

Kl. 18.45 – 19.45: Jivamukti Yoga med Mette

Her får du en smakebit fra en yogaform som har trukket inn alle elementer fra yogaens verden. Fysiske yogaøvelser som flyter i hverandre etter pustens rytme og fengende musikk, yogafilosofi, chanting, meditasjon og avspenning.

 

Kl. 18.45 – 19.45: Yoga kombinert med kort gåtur. Nina og Bård
Ute, værforbehold. Kundalini Breath Walk er en form hvor vi kombinerer bevegelse gjennom å gå med pust og mantra. For bedre holdning, ro i kropp og sinn, bedre utholdenhet og mental kontroll. Tempo er sakte. Vi starter og avslutter med stående, enkle yogaøvelser. Passer for alle.

 

Kl. 20.00 – 21.00: Yin Yoga med Mette

Rolig, avslappende og meditativ yogaklasse. Vi er i de ulike sittende og liggende posisjonene over lenger tid for å strekke i dybden av muskler, sener og bindevev. Samtidig jobber vi med å roe sinnet. Passer alle nivåer.

 

Kl. 21.15 – 22.00: Gongbad med Nina og Bård

Gong er store og små metalltrommer som gir fra seg helende vibrasjoner når de blir spilt på. Du ligger ned og slapper av mens gongens lydvibrasjon strømmer rundt deg, i gjennom deg og treffer deg på cellenivå for dyp avspenning og healing.

 

I TILLEGG KAN DU:

- Gå på kafé tvers over gata, Arbeideren holder åpen kafé med blant annet vegetartsuppe på menyen!

- Smake på og kjøpe herlige sunne smoothies fra Et friskere liv!

- Kikke i vår lille yogabutikk med gode priser på deilig økologisk yogite og mye mer!

- Eller bare komme innom for en hyggelig yogaprat :)

 

INGEN PÅMELDING, BARE KOM!

Alle aktivitetene på programmet er gratis!

 

Instruktører:

Bård Huseby og Nina Østergaard, Pax Kundaliniyoga - Tlf 91 66 50 30

Hege Del Pozo, Zenzyoga - Tlf 993 29 443

Mette Grøsland - Tlf 936 13 771

 

VELKOMMEN! :)