Sommeryoga!

For første gang holder vi åpent i sommer så nå kan du komme og gjøre yoga utenom faste kurs både i juli og de første ukene i august. Det blir Drop-in yoga, morgensadhana, workshop og og kveld med fullmånemeditasjon. Se oversikt på kalenderen under og mer info om de forskjellige tilbudene i teksten ved siden av. Klikk på kalenderen for større bilde og for å skrive det ut.

Sommeryoga 2019_juli.jpg
Sommeryoga 2019_august.jpg

Påmelding til: post@paxkundaliniyoga.no / tlf. 91665030


Du kan betales med kort eller vipps når du kommer

Instruktører:
Nina Østergaard 
Bård Huseby

Elin Arnegard

VELKOMMEN!

Workshop

Hjertets 

lengsler

DROP-IN YOGA

Alle drop-in klassene I juli og august vil spinne rundt temaet å stresse ned, lande på plass før helgen, finne ro og indre fred.

MERK DEG: Første Drop-in klasse er torsdag 27. juni, kl 19-20-30. Den står ikke på kalenderen.

Pris: 175,- Redusert pris,  instruktør under utd.

MORGENSADHANA

Morgensadhana er en av kundaliniyogaens viktigste klasser. Der kommer vi sammen i tidlige morgentimer, leser sjelens sang, Japji, gjør en kriya, hviler og deretter mediterer vi i 1 time tilsammen. Dette er for deg som har lyst til å gå litt dypere og virkelig kjenne på hva de her teknikken kan gi deg.
Pris: 250,-

 

WORKSHOP, HJERTETS LENGSLER- 2 DAGER

“Det er umulig” sa tvilen

“Det er farlig” sa frykten

“Det er unødvendig” sa fornuften

“Gjør det allikevel” hvisket hjertet 


Yogaworkshop hvor vi bruker teknikker som kan bidra til at det blir lettere for oss og høre hva hjertet hvisker, men også står i det og ikke minst utføre det i etterkant og leve mer i flyt med eget indre ønske og lengsel. Smått eller stort.
Pris: 1450,- Se mer her!

 

FULLMÅNEMEDITASJON

Vi inviterer til å meditere på fullmåne, den dagen får vi litt ekstra hjelpe til endring. Vi starter med noe korte yogaøvelser for å gjøre oss klare og mediterer i lenger tid enn en vanlig yogatime, så du virkelig får kjenne kraften i en meditasjon.

Pris: 200,-

GONGBAD, se her!

INTROTIME

Lurer du på hva kundaliniyoga er? Kom og prøv en gratis introtime og se om dette passer for deg.