top of page

Jondal i Hardanger

Kundaliniyoga retreat 3.-6. oktober 2024
Enklere liv

Drømmer du om å tre ut av hverdagen og finne tilbake til en tilstand av ro og harmoni? Velkommen med på høstens kundaliniyogaretreat i vakre Jondal i Hardanger! Omkranset av fjell og fjord søker vi å omfavne det enkle livet og leve med større letthet.

 

Vi vender tilbake til det grunnleggende og finner skjønnheten i enkle handlinger, og i nærværet med oss selv, hverandre og Moder Jord. Yogaen hjelper deg å frigjøre spenninger, finne balanse og oppleve øyeblikk av glede og tilfredshet.

 

Jonatunet byr på enkle, men vakre omgivelser, og er det perfekte stedet for å fordype kontakten med naturen og oss selv. Og vi ser frem til dager fylt med berikende kundaliniyoga og meditasjon, men også andre små praksiser som skaper indre ro og balanse, og dessuten ren og vegetarisk mat som nærer både kropp og sjel.

 

Du inviteres med på denne reisen til fredfylte Jondal og samtidig inn i deg selv, til opplevelser som vil vare langt utover dagene på retreatet – det er en invitasjon til å omfavne et liv med letthet og glede.

Sted: Jonatunet, Jondal. www.hardangerakademiet.no

Når: Uke 41. 3. oktober - 6. oktober 2024.
 

Ankomst: Torsdag 3. oktober før kl 17.00. Felles middag kl 17.30.
Avreise: Søndag 6. oktober etter lunsj.

Priser: Early Bird ved påmelding innen 15. august 2024:

- flersengsrom kr. 8.800,- pr. pers.

- dobbeltrom kr. 9.500,- pr. pers.

- enkeltrom kr. 10.200,- pr. pers.
Etter 15. august øker alle priser med kr. 500,- 
Alle rom har delt bad.


Inkluderer: Kost, losji og alle aktivitetene.

Det er begrenset antall enkeltrom, så det er lurt å være tidlig ute med påmelding om du ønsker deg det.

Bindende påmelding til:
Nina: post@paxkundaliniyoga.no

Påmeldingsavgift: Kr. 2000,-. Resterende beløp faktureres i september.

Instruktører:
Merete Brandt og Nina Østergaard.

Begge er internasjonalt KRI-sertifisert level 2 kundaliniyogalærer utdannet ved Kundaliniyoga institutet, og intern ved Aquarian Trainer Academy. Har delsertifisering innen Kundaliniyogaterapi, og har dertil kurs i den yogiske healingformen Sat Nam Rasayan, samt i gongspilling. Merete driver Kundaliniyoga Bergen og Nina driver Pax Kundalini Yoga i Hokksund. Roger Strand og Bård Huseby vil også bidra med blant annet gongspilling.

bottom of page